10% reducere la prima comandă. Folosește codul: ONE10

Filtre Închide
Aplica
Pentru comenzi de minim 250 de lei, livrarea este gratuită | Informații la 0733 929635 / 0265 260840
Filters
Close

  Termeni simulare grafică

   

  Dorim să vă oferim o experiență cât mai fidelă și transparentă atunci când alegeți să personalizați tricourile pe site-ul nostru. Este important să înțelegeți că simularea pe care o realizați online este o reprezentare aproximativă a produsului final din mai multe motive printre care:

  1. Variațiile de culoare: Datorită variațiilor de calibrare și tehnologie a ecranelor diferitelor dispozitive, culorile pe care le vedeți pe monitorul dumneavoastră sunt în format RGB (Red, Green, Blue), care este modalitatea prin care dispozitivele electronice precum monitoarele, televizoarele și camerele foto digitale redau culorile. În contrast, procesul de imprimare DTG (Direct to Garment) utilizează paleta de culori CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, Key/Black), care este standardul pentru imprimarea pe materiale fizice.

  Ce înseamnă asta pentru dumneavoastră? Chiar dacă vă străduiți să obțineți o potrivire perfectă a culorilor pe ecran, există întotdeauna posibilitatea ca nuanțele să difere ușor atunci când sunt imprimate. Acest lucru se întâmplă datorită diferențelor intrinseci dintre cele două spații de culoare. De exemplu, anumite culori luminoase și saturate care apar pe ecran pot să nu fie la fel de vibrante când sunt imprimate.

  1. Percepția culorii: Fiecare individ percepe culorile puțin diferit, ceea ce poate adăuga o altă variație între așteptările dumneavoastră și produsul finit. Deși facem eforturi considerabile pentru a asigura cea mai bună potrivire posibilă a culorilor, este posibil să existe diferențe.

  Vă asigurăm că folosim tehnologia de imprimare de ultimă oră și lucrăm în continuu la calibrarea echipamentelor noastre pentru a asigura cea mai bună reprezentare a designului dumneavoastră. Suntem aici pentru a răspunde oricăror întrebări pe care le aveți și pentru a vă ghida în procesul de creație pentru a asigura că sunteți mulțumit de produsul comandat.

  1. Dimensiunea și proporția designului: un aspect important privind dimensiunea și proporțiile designului imprimat pe tricouri. Simularea efectuată pe site-ul nostru de print on demand este un ghid vizual care vă ajută să vă imaginați cum va arăta designul pe articolul de îmbrăcăminte ales. Totuși, trebuie să țineți cont de faptul că dimensiunea reală și proporțiile imaginii pot varia în funcție de mărimea tricoului ales.

  Pe parcursul procesului de imprimare DTG, un design poate fi redimensionat pentru a se potrivi proporțional cu diferitele dimensiuni ale tricourilor. Acest lucru înseamnă că un design care acoperă o mare parte din suprafața unui tricou de mărime mică poate apărea diferit pe un tricou de mărime mai mare, unde designul poate părea relativ mai mic și va ocupa o suprafață proporcională mai redusă.

  Echipa noastră depune toate eforturile pentru a menține consistența și pentru a se asigura că designul dumneavoastră este optimizat pentru fiecare mărime de tricou, însă este esențial să înțelegeți că pot exista variații minore care țin de specificațiile de producție. Vă încurajăm să luați în considerare aceste informații atunci când concepeți designul și să ne contactați dacă aveți nevoie de clarificări suplimentare sau asistență în acest proces.

  Noi suntem dedicați să vă oferim cea mai înaltă calitate a produsului finit și să asigurăm transparența totală în comunicarea acestor detalii.

   

  Vă mulțumim pentru înțelegere!

   

  Chat on WhatsApp