10% reducere la prima comandă. Folosește codul: ONE10

Filtre Închide
Aplica
Pentru comenzi de minim 250 de lei, livrarea este gratuită | Informații la 0733 929635 / 0265 260840
Filters
Close

Despre noi

      La Malio avem  ca pilon principal responsabilitatea ecologică și calitatea excepțională. Suntem dedicați să oferim atât designerilor cât și clienților noștri servicii de imprimare de top, fără a compromite sănătatea planetei.

Echipa noastră utilizează cele mai avansate tehnologii de la Kornit, recunoscute pe plan global pentru eficiența lor nepoluantă și eco-friendly. Aceste soluții de imprimare nu numai că garantează culori vii și detalii precise, dar și asigură că procesul nostru de producție are un impact minim asupra mediului înconjurător.

Datorită tehnologiei noastre de imprimare ecologică, designerii pot avea încredere că viziunile lor creative sunt realizate fără a genera deșeuri toxice sau consum excesiv de resurse. Clienții noștri pot fi siguri că produsele pe care le primesc nu numai că se evidențiază prin calitate și design, dar și prin etica durabilă din spatele fiecărei imprimări.

La Malio, ne mândrim cu faptul că punem la dispoziția comunității noastre o platformă unde designul întâlnește durabilitatea. Încurajăm toți designerii cu viziuni inovatoare și clienții care își doresc produse de calitate și responsabile din punct de vedere ecologic să se alăture călătoriei noastre în revoluționarea industriei de print on demand.

 

"Imprimare la Cerere" (Print on Demand - POD)

Ce înseamnă "Imprimare la Cerere" (Print on Demand - POD)?

"Imprimare la Cerere" (Print on Demand - POD) este un model de afaceri în care produsele sunt imprimate și produse numai după ce a fost plasată o comandă, eliminând astfel nevoia de a ține stocuri mari și reducând riscul de a rămâne cu produse nevândute.

 

Avantaje ale  "Imprimării la Cerere" (Print on Demand - POD):

Pentru Designeri:

 1. Investiții Minime:
  • Designerii nu trebuie să investească în stocuri de produse. Ei pot vinde designurile lor pe tricouri, cani, postere și alte produse, fără a cumpăra și a stoca aceste produse în avans.
 2. Risc Redus:
  • Risc minim de pierdere financiară dacă produsele nu se vând, deoarece nu există costuri inițiale de inventar.
 3. Flexibilitate Creativă:
  • Designerii au libertatea de a experimenta cu diferite designuri și produse fără a se îngrijora de costurile de producție.
 4. Fără Grijile Logisticii:
  • Gestionăm  producția, ambalarea și livrarea, permițând designerilor să se concentreze pe aspectele creative și de marketing ale afacerii lor.

Pentru Clienți:

 1. Produse Unice:
  • Clienții au acces la produse personalizate și unice care nu sunt disponibile în magazinele tradiționale.
 2. Personalizare:
  • Oportunitatea de a comanda produse personalizate, cum ar fi tricouri cu numele sau citatul lor preferat, cu fotografia cu familia sau animalul de companie preferat.
 3. Sustenabilitate:
  • Deoarece produsele sunt fabricate la comandă, acest model poate contribui la reducerea risipei de materiale și produse nedorite.
 4. Conveniență:
  • Comenzile sunt plasate online și livrate direct la ușa clientului, oferind o experiență de cumpărături convenabilă și eficientă.
 5. Varietate de Opțiuni:
  • Clienții au posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de designuri și produse sau să-și personalizeze singuri produsele.
Chat on WhatsApp