10% reducere la prima comandă. Folosește codul: ONE10

Filtre Închide
Aplica
Pentru comenzi de minim 250 de lei, livrarea este gratuită | Informații la 0733 929635 / 0265 260840
Filters
Close

Printat cu drag in Transilvania

      Transilvania, o regiune cunoscută pentru istoria și patrimoniul său cultural bogat, este de asemenea casa unei tradiții vibrante de bunuri artizanale și meșteșugari talentați. De la textile și sculptură în lemn, la olărit și prelucrarea metalelor, artizanii din Transilvania au produs de secole produse artizanale de înaltă calitate.

       Malio POD este o companie de "print-on-demand" (imprimare la cerere) care face legătura între tehnologia modernă și meșteșugăria tradițională. Compania noastră, situată în inima Transilvaniei, este fuziunea perfectă între serviciile contemporane de imprimare la cerere și bogata istorie a meșteșugurilor calificate din regiune. Fondatorii Malio au văzut o oportunitate de a combina această istorie bogată și puternică cu cea mai recentă tehnologie din industria tipografică, pentru a crea un serviciu de imprimare la cerere cu adevărat unic. Rezultatul este o companie care combină cele mai bune din ambele lumi, oferind clienților produse de înaltă calitate, produse cu grijă și atenție pentru detalii specifice meșteșugăriei tradiționale, dar cu viteza și eficiența tehnologiei moderne.

     La Malio, clienții pot alege dintr-o gamă largă de produse, începând de la tricouri și pălării până la printuri pe pânză și postere, cani sau chiar produse de decor pentru casă, și pot avea propriile lor designuri imprimate cu cea mai înaltă calitate și viteză. Fabrica noastra localizata in inima Transilvaniei, este echipată cu tehnologie de ultimă oră și este condusă de o echipă de experți care lucrează non-stop pentru a asigura că fiecare comandă este îndeplinită la cele mai înalte standarde pe care fiecare client le dorește.

     Pe lângă angajamentul nostru pentru excelență, Malio este de asemenea angajată 100% in conceptul de  sustenabilitate. Compania noastră operează cu o politică de zero-deșeuri și folosește materiale și ambalaje ecologice pentru a minimiza impactul asupra mediului. De asemenea, investim în surse de energie regenerabile pentru a alimenta facilitatea noastră, deoarece ne străduim să fim o afacere responsabilă și conștientă social.

     Combinând cele mai bune atribute din tehnologia contemporană cu meșteșugăria tradițională din Transilvania, Malio schimbă jocul în industria de imprimare la cerere. Abordarea noastră inovatoare și angajamentul pentru excelență ne-au făcut o alegere de top pentru clienții care doresc cele mai bune din ambele lumi și pentru cei care doresc să experimenteze sentimentul incarcat cu bogata istorie și patrimoniu al Transilvaniei, care pot fi valorificate pentru a crea ceva cu adevărat unic și special.

       De aceea ne place întotdeauna să spunem despre toate produsele noastre că sunt: IMPRIMATE CU MANDRIE IN TRANSILVANIA! 

Chat on WhatsApp