10% reducere la prima comandă. Folosește codul: ONE10

Filters Close
Aplica
Do you need help? Call +40 265 260840
You have no items in your shopping cart.
Filters

Metode de plată disponibile

* Nu stocăm datele cardului dumneavoastră. Prelucrarea datelor cardului se face exclusiv de furnizorul de servicii financiare. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul furnizorului de servicii financiare *

 

Modalități de plată disponibile:

 • Card de debit/credit: Furnizorul nostru de servicii financiare, NETOPIA, va debita automat cardul dvs. Odată ce detaliile dvs. au fost verificate corespunzător, procesarea comenzii dvs. poate începe imediat.

Nu păstrăm detaliile cardului dvs. Datele cardului sunt procesate exclusiv de furnizorul de servicii financiare. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul furnizorului de servicii financiare.

Informații suplimentare - https://netopia-payments.com/cum-functioneaza-platile-online/

Caracteristicile unui sistem de plăți online - Platforma Netopia Payments

Un sistem de plăți online are la bază o platformă tehnică care permite acceptarea operațiunilor de plată electronice cu diverse metode de plată, gestionarea comenzilor de plată, remiterea fondurilor colectate, monitorizarea și prevenția fraudei, precum și alte servicii conexe cum ar fi servicii de asistență clienți.

Circulația datelor în mediul online este supusă unor riscuri serioase legate de furtul datelor. De aceea, pentru prevenirea fraudelor (în special, fraude comise prin sisteme informatice și mijloace de plată eletronice, spălarea banilor și finanțarea terorismului), procesarea plăților online implică un efort substanțial legat de asigurarea unor canale tehnice sigure pentru circulația datelor între toate părțile implicate. 

În mod particular, plățile derulate prin card sunt supuse unei reglementări foarte stricte, care este actualizată periodic, atât la nivel legislativ, cât și prin standarde specifice de securitate dezvoltate de organizații internaționale de plată – între acestea se numără:

 • Directiva PSD 2 (Payment Service Directive), transpusă în Romania prin Legea nr. 209/2019 privind serviciile de plată
 • Regulamentul (UE) 2018/389 cu privire la standardele tehnice de reglementare pentru autentificarea strictă a clienților
 • Directiva AML 4 (Anti-Money Laundering), transpusă in România prin Legea nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului
 • standardul PCI DSS (PAYMENT CARD INDUSTRY DATA SECURITY STANDARD) de bune practici în domeniul plăților prin card
 • standardul 3D Secure de autentificare a plăților prin card.

Existența și menținerea unor protocoale de securitate a datelor de card și de conformitate este esențială pentru derularea plăților online prin card bancar. 

Acesta este și motivul pentru care activitatea de prelucrare date personale în contextul procesării unei plăți online presupune inevitabil colectarea anumitor date de natură să identifice cu ușurință, atât beneficiarul plății, cât și plătitorul, precum și detaliile relevante privind plata.

Particularitățile platformei NETOPIA Payments

Platforma NETOPIA Payments oferă servicii de procesare și administrare a plăților efectuate în mediul online prin diverse canale (email, website, aplicație mobil, etc.) cu ajutorul metodelor de plată electronice (cum ar fi carduri debit/credit emise sub sigla Visa/Mastercard, mesaje SMS și alte instrumente moderne de plată). 

Platforma NETOPIA Payments este un canal tehnic care facilitează operațiunile de plată între mai multe părți:

 • beneficiarii plăților (clienții noștri parteneri) 
 • persoanele care fac plata (clienții noștri plătitori) 
 • furnizorii specializați de servicii pentru fiecare metodă de plată aleasă (furnizorii noștri parteneri).

Integrarea cu platforma NETOPIA Payments presupune instalarea de către clientul nostru partener a unui plug-in special în sistemul informatic propriu (email, website sau aplicație de mobil), care va permite colectarea plății prin intermediul platformei NETOPIA Payments.

În funcție de metoda de plată pe care o punem la dispoziție, furnizorii noștri parteneri sunt:

 • operatorii de colectare numerar – pentru plățile cu numerar prin terminale specializate
 • instituțiile financiare (banca partenerului și banca plătitorului) – pentru plățile prin transfer bancar și card
 • schemele de plată/organizațiile internaționale de plată (Visa, Mastercard) – pentru plățile prin card
 • operatorii de telefonie mobilă – pentru plățile prin SMS
 • platforme de schimb criptomonedă (crypto-exchange) – pentru plățile prin criptomonedă.

Platforma NETOPIA Payments este certificată PCI-DSS Level 1 (cel mai înalt standard de securitate aplicabil activităților de procesare a plăților prin carduri). Aplicăm standarde similare de securitate a datelor pentru toate operațiunile de plăți derulate prin intermediul plarformei noastre.

Mai multe informații pe: https://netopia-payments.com/cum-functioneaza-platile-online/

* Nu stocăm datele cardului dumneavoastră. Prelucrarea datelor cardului se face exclusiv de furnizorul de servicii financiare. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul furnizorului de servicii financiare *

 

 • Plata ramburs  implică un cost suplimentar de 11 lei.
 • Plată în avans/transfer bancar: Dacă alegeți această metodă de plată, colegii noștri vă vor trimite factura proformă prin e-mail, iar după ce suma a intrat în contul nostru, vom expedia produsul sau produsele comandate. Vă rugăm să menționați numărul comenzii și factura proformă ca referință, astfel încât suma să fie alocată corect. Comenzile cu plată în avans vor fi procesate doar după primirea plății. Drept urmare, termenul de livrare poate fi prelungit cu aprox. 2-4 zile lucrătoare (în funcție de timpul de procesare al băncii).
 • PayPal: Cu serviciul de plată online gratuit al PayPal, puteți plăti rapid și ușor. Deoarece cu PayPal introduceți detaliile contului dvs. doar o dată, când vă înregistrați pentru prima dată, și apoi plătiți ușor cu doar câteva clicuri. Detaliile dvs. bancare sau ale cardului de credit nu vor fi împărtășite cu noi. Dacă plătiți cu PayPal, putem începe procesarea comenzii dvs. imediat. Puteți găsi mai multe informații despre PayPal la www.paypal.com.
Chat on WhatsApp