10% reducere la prima comandă. Folosește codul: ONE10

Filters Close
Aplica
Do you need help? Call +40 265 260840
You have no items in your shopping cart.
Filters

  Pentru ajustarea imaginilor, precum eliminarea fundalurilor, tăierea, decuparea, verificarea dimensiunii fișierului, DPI și rezoluție, există mai multe unelte online gratuite și ușor de utilizat:

   

  • Remove.bg: Acest instrument este excelent pentru eliminarea automată a fundalurilor din imagini. Este rapid și ușor de folosit, necesitând doar un clic pentru a procesa imaginea. Acest instrument este deosebit de util dacă aveți nevoie să faceți fundalurile transparente sau să izolați subiecții din fotografii.
  • Convert.town: Acest site oferă un instrument simplu pentru schimbarea DPI (Dots Per Inch - Puncte pe Inch) al imaginilor. Puteți selecta o nouă valoare DPI și descărcați imediat imaginea ajustată. Acest instrument este util pentru a vă asigura că imaginile dvs. îndeplinesc cerințele DPI pentru o imprimare de înaltă calitate.
  • ImageResizer.com: Un instrument versatil pentru redimensionarea imaginilor online. Puteți încărca imaginea dvs. și introduceți o dimensiune țintă, iar instrumentul va redimensiona rapid imaginea menținându-i calitatea. Aceasta este deosebit de utilă pentru ajustarea dimensiunilor imaginilor dvs. pentru a se potrivi cu cerințele specifice de imprimare.
  • Canva: Editorul de fotografii online Canva este un instrument cuprinzător care vă permite să editați fotografii, inclusiv adăugând filtre, efecte, ajustări și personalizări precum rame și text. Este deosebit de util pentru crearea de machete și proiectarea imaginilor gata de imprimat.
  • Img2Go: Acest editor de fotografii online oferă o gamă largă de opțiuni de editare, inclusiv redimensionarea, rotirea, adăugarea de filigrane și conversia imaginilor în diferite formate. Este un instrument cuprinzător pentru diverse nevoi de editare a imaginilor și este disponibil gratuit.
  • Upscale.media: Parte a familiei Pixelbin.io, Upscale este un instrument versatil de redimensionare și îmbunătățire a imaginilor. Este disponibil atât ca unelte web-based, cât și ca aplicație mobilă pentru dispozitivele Apple și Android, specializându-se în mărirea și îmbunătățirea imaginilor în diverse formate de fișiere.
  • IloveIMG:  este un instrument rapid și gratuit care suportă editarea imaginilor PNG, JPG, WebP și GIF. Oferă opțiuni pentru redimensionare, compresie, conversie și editare a imaginilor.
  • Icons8 Smart Upscaler: Această unealtă AI-powered excellează în creșterea rezoluției imaginii păstrând calitatea. Suportă diverse formate de fișier și permite utilizatorilor să îmbunătățească și să redimensioneze imagini mici cu ușurință.
  • Bigjpg: Bigjpg este un serviciu online inovator de upscaling a imaginilor care utilizează tehnologia AI pentru a îmbunătăți rezoluția imaginii fără pierderi semnificative de calitate. Este proiectat pentru o varietate de aplicații precum printarea, arta digitală și fotografia.

   

  Aceste instrumente sunt ușor accesibile online și nu necesită instalarea unui software, fiind convenabile pentru editarea imaginilor  îninte de a fi folosite în editorul nostru online: malio.eu/Create

  Chat on WhatsApp