10% reducere la prima comandă. Folosește codul: ONE10

Filtre Închide
Aplica
Pentru comenzi de minim 250 de lei, livrarea este gratuită | Informații la 0733 929635 / 0265 260840
Filters
Close

Pentru Universitate

De ce să ne alegeți pentru tricourile universității?

  1.    Calitate Fără Egal: Înțelegem mândria din spatele fiecărui emblemă, slogan sau tradiție universitară. De aceea, tipărirea noastră este clară, vibrantă și durabilă. Universitatea dvs. merită ce e mai bun!
  2.    Opțiuni Ecologice: Studenții și personalul de azi țin la sustenabilitate. Oferim opțiuni de îmbrăcăminte și tipărire eco-conștiente pentru a se alinia cu inițiativele ecologice ale campusului dvs.
  3.    Proces Simplificat de Comandă: Fie că este vorba de orientarea bobocilor, reuniunea absolvenților sau un eveniment sportiv, platforma noastră ușor de folosit face comenzi mari un joc de copii.
  4.    Designuri Personalizate: Aveți nevoie de ceva unic? Echipa noastră de design intern poate transforma conceptele dvs. în designuri atrăgătoare, capturând spiritul instituției dvs.
  5.   Soluții Cost-Eficiente: Înțelegem bugetele academice. Prețurile noastre competitive vă asigură că obțineți calitate premium fără a cheltui o avere.

Alăturați-vă listei universităților de prestigiu care au ales Malio  pentru a-și arăta mândria. Sunteți gata să faceți o impresie durabilă pe campusul dvs.? Să creăm împreună! 🌟👕🎓

 

Mai Multe Produse, Mai Multe Economii!

La Malio înțelegem că, uneori, cantitatea contează cu adevărat! Fie că lansați o nouă linie de produse, vă pregătiți pentru un eveniment promoțional sau pur și simplu vă aprovizionați, serviciul nostru de tipărire la cerere este aici pentru a satisface nevoile dvs. pe scară largă.

📦 De ce să Optați pentru Comenzi în Volum la Malio :

  1. Economii Substanțiale: Pe măsură ce cantitatea comandată crește, costul pe articol scade. Modelul nostru de prețuri în trepte asigură că obțineți cea mai bună valoare pentru banii dvs.
  2. Calitate Constantă: Un volum mare nu înseamnă compromisuri. Păstrăm standardele noastre stricte de calitate, asigurându-ne că primul și al 1000-lea articol sunt realizate perfect.
  3. Termene de Execuție Eficiente: Cu facilitățile noastre de tipărire de ultimă generație, suntem echipați să gestionăm comenzi mari cu viteză și precizie. Nicio comandă nu este prea mare pentru a fi livrată la timp.

 Reduceri Exclusive pentru Comenzi în Volum

 

Chat on WhatsApp