10% reducere la prima comandă. Folosește codul: ONE10

Filtre Închide
Aplica
Pentru comenzi de minim 250 de lei, livrarea este gratuită | Informații la 0733 929635 / 0265 260840
Filters
Close

Accesorii

0.0
Sacoșa de cumpărături unisex HANDY, într-un stil simplu și elegant, este un accesoriu practic și ecologic. Confecționată din pânză 100% bumbac, este o alternativă durabilă și ușoară la sacoșele de plastic. Designul său compact și ușor de frotir de bumbac de gramaj redus o face ideală pentru utilizarea zilnică. Lungimea mânerelor, potrivită pentru purtare pe umăr sau în mână, asigură versatilitate, iar cusătura în cruce la mânere conferă rezistență sporită. Cu dimensiuni de 42 x 38 cm și mânere de 60 x 2,5 cm, această sacoșă este perfectă pentru cumpărături, plajă sau utilizări zilnice.
16,66 RON
0.0
Sacoșa de cumpărături unisex CARRY este un accesoriu esențial pentru orice garderobă. Confecționată din pânză 100% bumbac, este atât rezistentă, cât și stilată. Designul său cu părți laterale oferă spațiu amplu și funcționalitate, fiind perfectă pentru a transporta diverse obiecte. Prin natura sa practică și compactă, această sacoșă se pliază ușor pentru depozitare. Mânerele de 70 x 2,5 cm sunt ideale pentru a fi purtate pe umăr sau în mână, iar cusătura în cruce asigură o rezistență ridicată. Cu dimensiunile de 43 x 43 x 12 cm, este perfectă pentru cumpărături, plimbări în oraș sau ca geantă de zi cu zi.
29,75 RON
0.0
Rucsacul unisex pentru copii ENERGY, cu un design universal, este perfect pentru activități zilnice și sportive. Fabricat din Oxford, 100% poliester, este durabil și ușor de întreținut. Cu dimensiuni de 34 x 45 cm, oferă spațiu suficient pentru necesități. Sistemul de închidere cu șnur facilitează accesul rapid la conținut. Cele două șnururi din poliester în culoarea 01 sunt rezistente și comode. Elementele reflectorizante din colțurile de jos asigură vizibilitate și siguranță. Un buzunar cu fermoar pe interior, de 20 x 23 cm, este ideal pentru obiecte mici. Rucsacul, cu dimensiuni de 45 x 34 cm, este alegerea ideală pentru școală, excursii sau sport.
16,66 RON
0.0
Rucsacul unisex EASYGO este un accesoriu practic și stilat pentru orice aventură urbană sau activitate sportivă. Fabricat din pânză 100% bumbac, acest sac de sport din frotir de bumbac de gramaj mediu este atât rezistent, cât și confortabil de purtat. Sistemul său de închidere cu șnur asigură acces facil și sigur la conținut. Cu două șnururi din poliester în culoarea de bază, rucsacul este ușor de ajustat și de transportat. Colțurile sunt întărite cu un strat dublu de material și inele de metal pentru durabilitate sporită. Un buzunar cu fermoar pe interior, de 20 x 23 cm, oferă spațiu suplimentar pentru obiectele mici. Cu dimensiunile sale generoase de 47 x 37 cm, acest rucsac este ideal pentru drumuri zilnice, excursii sau activități sportive.
26,18 RON
0.0
Geanta de șold HIP BAG, este un accesoriu practic și stilat. Realizată din pânză (canvas), aceasta combină 80% bumbac reciclat cu 20% poliester reciclat, având o densitate de 300 g/m², și este tratată pentru a avea o textură spălată. Geanta are o curea ajustabilă din grosgrain, care permite purtarea ei fie peste umăr, fie în jurul taliei. Aceasta se închide cu o cataramă din plastic. Geanta prezintă un pliu de formare în partea frontală, îmbunătățindu-i astfel forma și designul. Buzunarul frontal este prevăzut cu un fermoar inversat din bobină de nailon. Captușeala este din țesătură simplă, 100% bumbac organic, torsadat și pieptănat, cu o greutate de 160 g/m².
71,40 RON
0.0
Geanta de cumpărături țesută, este un accesoriu robust și practic. Marginea superioară a genții este îndoită de două ori pentru rezistență și un finisaj curat. Are un pliu lateral care oferă spațiu suplimentar. Mânerele lungi sunt consolidate cu cusături în cruce pentru durabilitate. Toate cusăturile sunt realizate cu un singur fir în culoarea corpului genții pentru un aspect uniform. Materialul principal este canvas, un amestec de 80% bumbac reciclat și 20% poliester reciclat, spălat pentru a oferi o textură moale, cu o densitate de 300 g/m², asigurând durabilitatea și rezistența la uzură.
35,70 RON
Chat on WhatsApp